HTML

Közbeszerzési értesítő

Szakszerű közbeszerzés figyelés! Naponta e-mail értesítések cégreszabva a kiválasztott témakörből.

Friss topikok

Elektronikus Közbeszerzési Rendszer - Mit kell tudnia róla?

2018.01.18. 10:54 Online Közbeszerzések

       A Miniszterelnökség által működtetett Elektronikus Közbeszerzési Rendszer bevezetésére 2018 áprilisától kerül majd sor. A rendszer maga már működőképes, de a megadott idő szűkösnek bizonyúlt az átállásra ezért kerűlt sor az időpont eltolására. Ez a rendszer az ajánlatkérő és ajánlattevő között létrejövő kommunikációt fogja megkönnyíteni, modernizálni. Ez a rendszer nem fogja befolyásolni a www.kozbeszerzes-online.hu oldalon folytatott tevékenységeket, vagyis a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink továbbra is kapni fogják témakörökre lebontott napi értesítéseiket.

Ha Ön is szeretne további információt a közbeszerzés figyelési szolgáltatásainkról, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken, vagy látogasson el a fent megadott weboldalunkra:

Bíró Renáta- Ügyféltanácsadó

office@kozbeszerzes-online.hu

+3670/346.45.25

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázatok kiírás közbeszerzés tender értesítő EKR Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesi-ertesito.blog.hu/api/trackback/id/tr613580147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása